Συχνές Ερωτήσεις

Με ποιο τρόπο το Bodytite επιτυγχάνει τα αποτέλεσμα στη μείωση του λίπους;

Το BodyTite χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη RFAL τεχνολογία η οποία λιώνει απαλά το περιττό λίπος και το απομακρύνει μέσω μιας μικροσκοπικής τομής σε ένα δυσδιάκριτο σημείο του σώματος.

Έχοντας λιώσει το λίπος, η αφαίρεση είναι μια πολύ λιγότερο οδυνηρή διαδικασία, μειώνοντας σημαντικά τον πόνο, το πρήξιμο και την ταλαιπωρία μετά τη θεραπεία.

Το BodyTite εξαλείφει το λίπος και παρέχει νέες βελτιώσεις στο σώμα σας.

Με ποιο τρόπο το BodyTite επιτυγχάνει τα αποτελέσματα στη σύσφιξη του σώματος;

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του BodyTite είναι η ικανότητά του να θερμαίνει με ασφάλεια και με ακρίβεια τους μαλακούς ιστούς που αναμορφώνονται. Αυτή η απαλή και σε βάθος θέρμανση θα οδηγήσει σε σύσφιξη σώματος.

Γιατί είναι καλύτερο το Bodytite από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση;

Όσο μεγαλώνετε ή παίρνετε βάρος, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση μπορεί να περιπλέξει το πρόβλημα, αφήνοντας την περιοχή μετά τη θεραπεία χαλαρή ή ανομοιόμορφη. Ασθενείς με δερματική χαλάρωση ή/και ραγάδες και τα ανεπιθύμητα αποθέματα λίπους μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το BodyTite και να μειώσουν τον κίνδυνο δερματικής χαλάρωσης μετά την λιποαναρρόφηση.

Σε σύγκριση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, το BodyTite προσφέρει μια ασφαλέστερη, πιο ήπια και λιγότερο τραυματική εναλλακτική λύση με πιο ομοιόμορφα αποτελέσματα και συνήθως ελάχιστη μετεγχειρητική ταλαιπωρία και μελανιές.

Τι είδους διαδικασία ανάρρωσης απαιτείται;

Το BodyTite αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και γίνεται με τοπική αναισθησία ή ελαφρά μέθη. Μετά τη θεραπεία, μπορείτε να πάτε σπίτι και να επανέλθετε στις καθημερινές δραστηριότητες σχεδόν αμέσως μετά. Θα πρέπει να φοράτε κορσέ και να συνεχίσετε την άσκηση αφού συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα;

Μπορείτε να δείτε αποτελέσματα αμέσως, αλλά πιο αισθητή διαφορά διαμορφώνεται σταδιακά μετά από 8-12 εβδομάδες.