Τεχνολογία RFAL

Λιποαναρρόφηση με τη βοήθεια Ραδιοσυχνοτήτων

RFAL σημαίνει λιποαναρρόφηση με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων και είναι η τεχνολογία Invasix που συνδυάζει αναρρόφηση, ραδιοσυχνότητες και ένα μηχανισμό σύσφιξης σώματος. Οι ραδιοσυχνότητες είναι μια ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή ενέργειας που έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές ιατρικές εφαρμογές για σχεδόν 100 χρόνια. Τέτοιες συσκευές ηλεκτροχειρουργικής χρησιμοποιούνται για την τήξη ιστού.

Ελεγχόμενη & Κατευθυντήρια Θέρμανση

6Στη χειρολαβή του BodyTite, η ενέργεια RFAL αναπτύσσεται από μια εσωτερική κάνουλα σε ένα εξωτερικό ηλεκτρόδιο, δημιουργώντας επικεντρωμένη ενέργεια στο λιπώδη ιστό και στις λιπώδεις περιοχές. Η κατευθυντήρια εφαρμογή RFAL είναι ακριβής και ελεγχόμενη για τη θέρμανση συγκεκριμένων περιοχών - στόχων, χωρίς θερμική βλάβη στον περιβάλλοντα ιστό. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός της χειρολαβής και το μέγεθος των ηλεκτροδίων παρέχουν λεπτομερή ακρίβεια στο πόση θερμότητα παράγεται στην επιφάνεια του δέρματος αποφεύγοντας ανεπιθύμητη θερμική συσσώρευση.

Με επίκεντρο την ενέργεια, οι γιατροί επιτυγχάνουν αποτελεσματικότερη χρήση της ενέργειας, χωρίς διασπορά θερμότητας στους περιβάλλοντες ιστούς. Επιπλέον, αυτό παρέχει μια γρηγορότερη θεραπεία, επιτρέποντας στον ιστό για να φτάσει στην βέλτιστη θερμοκρασία γρηγορότερα.

Σταθερά Επίπεδα Ενέργειας

Η μοναδική ικανότητα των ραδιοσυχνοτήτων σε σχέση με άλλες πηγές ενέργειας, όπως το λέιζερ, είναι να μετράει την ισχύ που απορροφάται στον ιστό. Το RFAL μπορεί να μετρήσει τα ακριβή αποτελέσματα θέρμανση στους ιστούς, ενώ με τα λέιζερ μπορούμε να μετρήσουμε μόνο την απόδοση από το σύστημα εφαρμογής, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η απώλεια ενέργειας μέσα στο χώρο και την απορρόφηση.

Ομοιόμορφη Κατανομή της Θεραπείας

4Η δυνατότητα να παρακολουθείται συνεχώς και ενεργά η θερμοκρασία του δέρματος και της αντίστασης σημαίνει ομοιόμορφη μεταχείριση με αποτέλεσμα μια πιο συμμετρική διαμόρφωση του σώματος. Ένα θερμοηλεκτρικό σύστημα στη χειρολαβή παρακολουθεί τα επίπεδα θερμοκρασίας του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ακουστική και οπτική τροφοδότηση για την πρόοδο της θεραπείας, σε συνδυασμό με το έξυπνο λογισμικό που διαθέτει για τις προφυλάξεις. Τα αποτελέσματα της θεραπείας του BodyTite είναι ομοιόμορφα με τον υψηλότερο βαθμό ασφάλειας.

Σημαντική Σύσφιξη του Δέρματος

Οι θερμικές επιδράσεις δημιουργούν αποτελεσματική τήξη του λίπους και των αγγειακών και συνδετικών ιστών με ακρίβεια. Επίσης, η θέρμανση του δέρματος συμβάλλει στη σημαντική βελτίωση στη διαμόρφωση και τη σύσφιξή του. Η βέλτιστη σύσφιξή του δέρματος δεν εξαρτάται μόνο από την επίτευξη της θερμοκρασίας, αλλά και στη διατήρηση αυτής για παρατεταμένη διάρκεια ομοιόμορφο και με ασφάλεια. Με τα ενσωματωμένο χαρακτηριστικά της συσκευής του RFAL, οι γιατροί μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες σύσφιξης του σώματος.