Οφέλη των ασθενών του BodyTite

Όσο μεγαλώνετε ή παίρνετε βάρος, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση μπορεί να περιπλέξει το πρόβλημα, αφήνοντας την περιοχή μετά τη θεραπεία χαλαρή ή ανομοιόμορφη.

Αναδιαμόρφωση Σώματος & Σύσφιξη

Είναι πλέον δυνατό να επιτευχθεί τόσο η μείωση του λίπους όσο και η σύσφιξη του σώματος. Οι ασθενείς με ήπια έως μέτρια χαλάρωση του δέρματος που δεν θέλουν μια εκτεταμένη διαδικασία και αναζητούν ένα ομαλότερο αποτέλεσμα θα εκτιμήσουν αυτό το πρόσθετο όφελος.

Εγγυημένη Ασφάλεια

Το σύστημα συνεχούς ελέγχου ρυθμίζει τη θερμοκρασία του δέρματος και τα επίπεδα αντίστασης παρέχουν μειωμένο κίνδυνο για θερμικούς τραυματισμούς. Για θεραπείες σε μικρότερες περιοχές μπορεί η διαδικασία να γίνει μέσω τοπικής αναισθησίας ή/και μέθης, και έτσι να αποφευχθεί η γενική αναισθησία που είναι ανεπιθύμητη σε πολλούς ασθενείς.

Λιγότερες μελανιές, πρήξιμο και πόνος

Η προ-θέρμανση της περιοχής όπου γίνεται η θεραπεία επιτρέπει την τήξη του ανεπιθύμητου λίπους, με αποτέλεσμα να μειώνει τις μελανιές και το πρήξιμο στους ασθενείς. Οι ασθενείς θα νιώσουν μετεγχειρητικά κάποιο τράβηγμα και πόνο στην περιοχή, αλλά οι περισσότεροι περιγράφουν τον πόνο τους ήπιο.

Θεραπεία Όλων των Μεγεθών

Το BodyTite είναι ιδανικό για θεραπείες σε πολλά μεγέθη περιοχών με περιττό λίπος όπως: την κοιλιά, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα χέρια, τα γόνατα και το λαιμό.