Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Bodytite και τα οφέλη για τον γιατρό

Το BodyTite είναι εξοπλισμένο με πολλά από τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που απαιτούν οι γιατροί.

Εύχρηστη & Λειτουργικά Εξελιγμένη Χειρολαβή

Η πρωτοποριακή ανάπτυξη μιας ιδανικής χειρολαβής, η οποία αφαιρεί αμέσως τον καυτό υγροποιημένο λιπώδη ιστό, επιτρέποντας στο BodyTite να γίνει μια διαδικασία η οποία με ένα βήμα παρέχει την ταχύτερη επεξεργασία, τουλάχιστον 4 φορές γρηγορότερα από άλλες συσκευές λέιζερ.

Επιπλέον, οι γιατροί μπορούν να προσαρμόσουν τη χειρολαβή τους για τον έλεγχο της θεραπεία σε βάθος σε διαφορετικές περιοχές του σώματος. Ο ευφυής σχεδιασμός της χειρολαβής παρέχει ταχύτητα και ακρίβεια για μια ομοιόμορφη και λεπτομερή διαμόρφωση σώματος.

Η εξελιγμένη χειρολαβή είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της μεθόδου. Είναι εύχρηστη και μπορεί να κάνει σύσφιξη και λιποαναρροφηση ταυτόχρονα, πράγμα που δε μπορεί να γίνει με κανένα από τα υπάρχοντα μηχανήματα.

Παρακολούθηση της Θερμοκρασίας του Δέρματος & Όριο Ελέγχου

4Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμότητας στη χειρολαβή παρέχει σε πραγματικό χρόνο τις μετρήσεις της θερμοκρασίας του δέρματος στην περιοχή της θεραπείας. Καθώς η θερμοκρασία του δέρματος φθάνει σε ένα προκαθορισμένο επίπεδο, η χειρολαβή ρυθμίζει την παροχή ενέργειας, επιτρέποντας στον χειρουργό όχι μόνο να επιτύχει αλλά και να διατηρήσει την επιθυμητή θερμοκρασία για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο. Αυτή η ανάδραση κλειστού κυκλώματος εμποδίζει τη χορήγηση υπερβολικής θερμότητας στα καυτά σημεία για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και ομοιόμορφη θεραπεία.

Παρακολούθηση Αντίστασης

Το BodyTite παρέχει αντίσταση ανάδρασης σε χιλιοστά του δευτερολέπτου για να εξασφαλιστεί η συνεπής απόδοση ισχύος σε όλη την περιοχή της θεραπείας, για ένα ανώτερο αποτέλεσμα.

  • Αντίσταση ιστών: Το BodyTite ανιχνεύει τα διαφορετικά επίπεδα της πυκνότητας και ινώδους ιστού στη θεραπεία
  • Επικοινωνία Αντίστασης: Η παράδοση ενέργειας σταματάει εάν ένα από τα ηλεκτρόδια δεν έχει επαφή με την επιφάνεια του δέρματος και είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, προσφέροντας τους γιατρούς μια πρόσθετη διάσταση της ασφάλειας κατά τη διάρκεια της θεραπείας
  • Αντι-Ανθρακοποιητική Προστασία: Αυτόματα διακόπτει την ενέργεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αν η ανθρακοποίηση βασίζεται στο εσωτερικό ηλεκτρόδιο

Ηχητική Ανάδραση

Το σύστημα εκπέμπει ένα ηχητικό ήχο όταν η θερμοκρασία του δέρματος είναι χαμηλότερη από την επιθυμητή προγραμματιζόμενη θερμοκρασία που έχει ρυθμίσει ο χρήστης. Αυτό επιτρέπει στο γιατρό να εστιάσει πλήρως στη διαδικασία, αντί να χρειάζεται να ελέγχει την οθόνη της συσκευής για τις μετρήσεις θερμοκρασίας. Επιπλέον, μια δεύτερη ηχητική αντίδραση είναι ενσωματωμένη για αντίσταση της ανάδρασης.